Πληροφορίες – Εγγραφές για τη νέα Σχολική Χρονιά 2023-2024

ΑΠΟ 1/9 : 10:00-13:00 & 18:00-21:00

 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Α. 11/9 τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ –BARRE A TERRE
B. 14/9 τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ

-ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ/ΝΗΠΙΩΝ
-ΠΑΙΔΙΩΝ/ΕΦΗΒΩΝ
-ΠΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ :

-ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ
-ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
-ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ
-ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ
-ΧΙΠ ΧΟΠ/ΤΖΑΖ
-ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
-ΦΥΤΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΥΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΟΡΟ-ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ-ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ-VARIATION
BARRE A TERREPILATES

Επικοινωνία: dance@kontaxaki.gr / 210 2932894

ΝΕΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

Κλείσιμο Εκπαιδευτικής Χρονιάς-Διακρίσεις-εκδηλωσεις: Μετά από δύο απαιτητικά έτη λόγω της πανδημίας Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022 ολοκληρώθηκε γεμάτη αισιοδοξία και επιτυχίες!

Συγχαρητήρια στις άψογες επιδόσεις και παρουσία των μαθητών όλων των βαθμίδων από τα Ερασιτεχνικά-Προεπαγγελματικά μας τμήματα! Όλοι οι  μαθητές και οι μαθήτριες καταχειροκροτήθηκαν στα ανοιχτά μαθήματα με το κλείσιμο της χρονιάς!

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες των φυτωρίων που πέτυχαν στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα καλλιτεχνικά γυμνάσια-Καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα!

ΑNΩΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗ/ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΣΠΟYΔΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 30  ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ Γ΄ (ΤΡΙΤΟΥ) ΕΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ(VIDEO DANCE PROJECT 2021 – https://youtu.be/bkbl6LTawow)  ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ( ΘΕΑΤΡΟ ΚΝΩΣΟΣ-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022- https://youtu.be/LbDtZ2wxooI & https://youtu.be/ILsVIdxvgEA ) ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΛΑΜΠΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ!

ΑΞΙΟΙΜΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ,  ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ-ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΤΗΝ  Κα. ΖΑΧΑΡΙΕΒΑ ΙΟΛΑΝΤΑ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ: INTERNATIONAL BALLET COMPETITION -HELLAS 2021- 3η θέση, INTERNATIONAL DANCE TALENT COMPETION ITALY 2022 2η θέση. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ και της ΑΥΣΤΡΙΑΣ,  

https://www.youtube.com/watch?v=Z1XaHf0fA4k

https://www.youtube.com/watch?v=sCTUwa7TK3s

-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΒΙΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ακαδημία χορού ” Victor Ullate “στην Ισπανία! Συγχαρητήρια και στην καταξιωμένη Ερασιτεχνική Σχολή της Καραβασιλειάδου Κρυσταλίας από όπου προέρχεται!

 

Εντατικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις για τις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού – Κρατική Σχολή της ΕΛΣ      

4-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Σελίδα Σεμιναρίου

Στοιχεία επικοινωνίας: 210-2932894, email: dance@kontaxaki.gr