Καθηγητές
Ιδρύτρια της Ερασιτεχνικής και Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκης Κονταξάκη»
Ιδρύτρια της Ερασιτεχνικής και Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκης Κονταξάκη» και αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Σόνιας Μοριάνοβα, της οποίας υπήρξε άριστη βοηθός και συνεργάτης από το 1964 ως το 1974. Εργάστηκε και διακρίθηκε ως καθηγήτρια κλασικού χορού στην Ιταλική σχολή Αθηνών για 10 χρόνια. Το 1972 πήγε για μετεκπαίδευση στο Παρίσι, όπου παρακολούθησε σειρά μαθημάτων χορογραφίας κοντά στην Τικάνοβα και το 1973, μετά από πρόσκληση, έλαβε μέρος ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διεθνή διαγωνισμό Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας στο Θέατρο Μπολσόι.
Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων κοντά σε διακεκριμένους δασκάλους – χορογράφους από Όπερες της Αγγλίας, Ρωσίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Αυστραλίας κλπ. Το 1987 ίδρυσε την επαγγελματική “ΟΜΑΔΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ” -Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα-, η οποία έδωσε ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων σε θέατρα της Ελλάδας και έλαβε υψηλές διακρίσεις (κρατικές επιχορηγήσεις, τιμητικές προσκλήσεις, βραβεία, θετικές κριτικές σε έγκριτες εφημερίδες της Ελλάδας, κλπ ), όπως το βραβείο καλύτερης παραγωγής για το μπαλέτο «Κοππέλια» για την περίοδο 2000 από την καλλιτεχνική επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο κύκλος δράσης της επαγγελματικής “ΟΜΑΔΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ” – Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ολοκληρώθηκε το 2015 μετά από μια λαμπρή συνεργασία με καταξιωμένους χορογράφους και νεαρούς χορευτές, πολλοί από τους οποίους έχουν απορροφηθεί σε χορευτικά σχήματα εντός και εκτός της Ελλάδας. Στην συνέχεια προώθησε τη σύσταση της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΡΟΥ από τους σπουδαστές των φυτωρίων και των Ανώτερων Επαγγελματικών τμημάτων της Σχολής ώστε οι νεαροί χορευτές της Σχολής, συμμετέχοντας σε γκαλά, φεστιβάλ, διαγωνισμούς και παραστάσεις χορού να έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν περαιτέρω την τεχνική τους πάνω στο κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο, να διευρύνουν τη σκηνική τους εμπειρία, να συνεργαστούν με χορογράφους που δρούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και γενικά να χορέψουν σε ένα καλλιτεχνικό σχήμα εφάμιλλο με ομάδες –Junior Dance Companies του εξωτερικού.
Η αγάπη της για την τέχνη του χορού και για τους εκκολαπτόμενους χορευτές και καθηγητές χορού την καθιστούν δραστήρια σε θέματα εκπαίδευτικά και καλλιτεχνικά ώστε οι σπουδαστές της σχολής να έχουν μια άρτια χορευτική παιδεία και τα κατάλληλα εφόδια για να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις της τέχνης της Τερψιχόρης. Διδάσκει κλασικό μπαλέτο, ρεπερτόριο κλασικού χορού, barre a terre και διδασκαλία κλασικού μπαλέτου ενώ παράλληλα επιβλέπει όλο το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής.
Διευθύντρια της Ερασιτεχνικής και Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκης Κονταξάκη»
Καθηγήτρια χορού-απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού «Νίκης Κονταξάκη». Έπειτα από σχετική άδεια των αρμόδιων κρατικών φορέων ( Υπουργείο Πολιτισμού, Περιφέρεια) έχει διαδεχτεί τη μητέρα της Νίκη Κονταξάκη-Μπακάλη στη διεύθυνση της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής και από το 2013 στη διεύθυνση της Ερασιτεχνικής Σχολής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MASTER) πάνω στη παιδαγωγική & δημιουργική μάθηση από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Παράλληλα έχει λάβει τα διπλώματα διδασκαλίας (Teaching Certificate & Diploma) και πιστοποιητικά σπουδών ( έως και το Advance 2) της Royal Academy of Dance.
To διάστημα 1992-2006 συνεργάστηκε ως χορεύτρια με την Επαγγελματική Ομάδα Χορού Νίκης Κονταξάκη και κατά την καλλιτεχνική περίοδο 1995-1997 συνεργάστηκε με την ΕΛΣ θητεύοντας στο Στούντιό της και χορεύοντας σε παραστάσεις όπερας και μπαλέτου. Για δυο χρόνια υπήρξε βοηθός χορογράφου στην Ομάδα Νέων Χορευτών του Ελληνικού Συλλόγου της RAD( παραγωγές La Syplhide , Napoli) . Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια κλασικού-σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παρακολούθεί συνεχώς τις εξελίξεις στο ελληνικό και διεθνές χορευτικό γίγνεσθαι. Διδάσκει στα Ερασιτεχνικά και Επαγγελματικά τμήματα της Σχολής μαθήματα της ειδικότητάς της ( κλασικό μπαλέτο, ρεπερτόριο κλασικού μπαλέτου, θεωρία, ανάλυση τεχνικής κλασικού μπαλέτου, διδασκαλία), ενώ παράλληλα σχεδιάζει και επιμελείται τα εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα της Σχολής.
Επίσης ασχολείται με την έρευνα πάνω στο χορό και έχει συνεργαστεί στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων πάνω στο χορό τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε παγκόσμια επιστημονικά συνέδρια ή έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά χορού και στα πρακτικά των συνεδρίων.
Υπεύθυνος Γραμματείας / Καθηγητής Ιστορίας Χορού / Παιδαγωγικής Ψυχολογίας
Απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας και του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε σε Ιδιωτικά και στη συνέχεια σε Δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας. Διδάσκει στην Ανωτέρα τα μαθήματα της Ιστορίας του Χορού και Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και από την ίδρυση της Ερασιτεχνικής και Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής είναι υπεύθυνος για την γραμματειακή υποστήριξη της σχολής και για την προβολή του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού της προγράμματος. Είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε θέματα που αφορούν την προώθηση και βελτίωση της χορευτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.
Απόφοιτος της Ανώτερης Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού Νίκης Κονταξάκη - Νικολέττας Μπακάλη
Απόφοιτος της Ανώτερης Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολή Χορού «Νίκης Κονταξάκη» – Νικολέττας Μπακάλη, όπου διδάσκει από το 2005 στα ερασιτεχνικά και από το 2011 στα επαγγελματικά τμήματα της Σχολής μαθήματα όπως κλασικό μπαλέτο, pas de deux, ballet fitness και ασχολείται με τη γραμματειακή υποστήριξη, οργάνωση και προβολή του Σχολείου.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού με διακεκριμένους δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Yvonne Mantafounis Städler, Jim Lepore,Ted Stoffer, Jozsef Hajzer, Renate Graziadei, Fred Gehrig,Μαρία Κυνηγού, Sergei Vikoulof, Yolanta Zaxarieva, Lambros Lambrou, Jean-Lucien Massot,κλπ.)
Παράλληλα διαθέτει πλούσια χορευτική εμπειρία σε παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου χορού :
α) Ενεργό μέλος της Ομάδας Κλασικού και Σύγχρονου Χορού Νίκης Κονταξάκη με συμμετοχές σε παραστάσεις στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, στη Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ( 2004, 2006), στο Γκαλά Νεοκλασικού Χορού στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου 2005), στο κοντσέρτο πιάνου με τη διάσημη πιανίστρια Cristiana Peggoraro ( 2008 –Φεστιβάλ Ηλιούπολης ), β) Συμμετοχή στις παραστάσεις της ομάδας των σπουδαστών της Σχολής ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους από το κλασικό (Bayadere, Gissele, Don Quichote, The awakening of Flora, Cinderella, Chipollino, Corsaire, Esmeralda,κλπ), νεοκλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο με χορογράφους τους Iolanta Zaharieva, Nίκο Γκίκα, Lambrou Lambros, κλπ, γ) Συμμετοχή (2003-2004) στην ομάδα του Ελληνικού Συλλόγου τηςRAD (χορογραφίες : Napoli, La Sylphide στο Θέατρο Olympia ,δ) Συμμετοχή (2003-2004) στις παραστάσεις Romeo & Juliet, Don Quichote της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο θέατρο Olympia και στο Ηρώδειο.
Καθηγήτρια Ρυθμικής
Σαν συνέχεια των σπουδών της στην
- Κλασσική Φιλολογία
- Ρυθμική Dalcroze (Δίπλωμα Ρυθμικής Dalcroze από το Ινστιτούτο Jaques-Dalcroze, Βρυξέλλες -Υποτροφία Ιδρύματος Α. Ωνάση, Πτυχίο Αρμονίας από το Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών),
- release technique και ανάλυση της κίνησης με τους Michelle Swennen, Avi Kaiser, Laura Sheleen, Hubert Godard και
- σκηνοθεσία (Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Σταυράκου),
επικεντρώνει τις αναζητήσεις της σχετικά µε την ερμηνεία και τη φιλοσοφία του ρυθμού στον χώρο της εκπαίδευσης, της εικόνας, της χορογραφίας και της πολιτιστικής διαχείρισης.
Διδάσκει τη Ρυθμική Dalcroze σε Επαγγελματικές Σχολές Χορού καθώς και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για παιδιά, παιδαγωγούς, χορευτές και μουσικούς.
Είναι ιδρυτικό μέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος ‘Σκυτάλη’ .
Έχει χορογραφήσει και σκηνοθετήσει παραστάσεις για παιδιά, επικεντρωμένες στη σχέση της μουσικής με την κίνηση και την εικόνα.
Aπό το 1992 έως το 2006 συνεργάστηκε με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στη μαγνητοσκόπηση σκηνικών έργων (όπερας και χορού), σε συνεργασία με σκηνοθέτες,
όπως οι: Pierrre Constant , John Copley, Georg Rootering, Grisha Azagaroff, Βασίλη Νικολαΐδη, Genevieve Page, Marie Binet, Enrike Sanchez-Lansch κ. α.
Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε πρόεδρος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τον Χορό στο Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού(Ε.ΚΕ.ΘΕ.Χ.).
Από το 2000 κάνει επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. και Ρ. Ντάνκαν και είναι υπεύθυνη για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα στα οποία συμμετέχει το Κέντρο (modul-dance), επιμελήτρια και υπεύθυνη παραγωγής διεθνών προγραμμάτων και παραγωγών του Κέντρου Ντάνκαν (εκατονταετηρίδα 2003, Hertopia 2005, Crossroads 2007, Splinter in the Flesh 2008, the Bed 2010, insisting in Athens 2012, 110 χρόνια μετά – 2013, Breathing Space, 2015).
Καθηγήτρια Χορού
Η Μάρθα γεννημένη στον Πειραιά το 1984, σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Ν. Κονταξάκη (2006), και Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2011 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στο London Contemporary Dance School, με ενδιαφέρον στον αυτοσχεδιασμό και την αντιληπτικότητα του περφόρμερ, και έκτοτε έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με διάφορους χορογράφους όπως τους Wally Cardona, Eva Recacha, Robert Clark, Pietro Marullo, Michael Klien, Leila McMillan, Roberta Jean, Seke Chimutengwende, Sung Im Her, Requardt & Rosenberg, Backsteinhaus Production, David Dorfman Dance, και τους καλλιτέχνες Tino Sehgal (Tate Modern/ Roman Agora/ Palais de Tokyo), Στέφανο Τσιβόπουλο (Kalfayan Gallery) και Marina Abramovic (Serpentine Gallery/ Benaki Museum). Είναι υπότροφος Α. Σ. Ωνασείου, Ι. Κωστοπούλου και Σκυλίτση, ενώ το 2015 έλαβε την υποτροφία danceweb από το Φεστιβάλ χορού Impulstanz στη Βιέννη. Τελευταία πειραματίζεται με τη δική της χορογραφική δουλειά και το 2017 σε συνεργασία με τον Άρη Παπαδόπουλο ίδρυσαν την ομάδα arisandmartha και με το πρώτο τους χορογραφικό έργο touching.just, επιλέχθηκαν ως Aerowaves 2018 Artists. Η Μάρθα είναι ARTWORKS Fellow Artist 2019/20 από το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος (SNF).
Στην Ανώτερη Επαγγελματική & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη» Νικολέττας Μπακάλη διδάσκει σύγχρονο χορό-αυτοσχεδιασμό στα φυτώρια και προεπαγγελματικά τμήματα και παραδίδει σεμιναριακά μαθήματα στην Ανωτέρα.
martha.pasak@gmail.com
Καθηγήτρια Χορού
Η Μικαέλα Κανζαφείρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) το 2006. Είναι διπλωματούχος της Royal Academy of Dance (R.A.D),του Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D) Modern and Jazz καθώς επίσης και υπότροφος του Jacob’s Pillow School στην Βοστόνη των ΗΠΑ. Κατά την παραμονή της στην Αμερική παρακολούθησε σεμινάρια με τους Chet Walker, Matt & Martine Mattox, Milton Myers , Akram Khan, Steven Petronio, Nacho Duato ,Mark Morris ,Rennie Harris και άλλους . Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Κ.Σ.Ο.Τ με τους Martin Lawrence, Chryssa Parkinson, Jill Clark, Olivier Dubois, Juan Cruz, Ory Flomin, Jasmin Vardimon, Antoni Foniadaki, Nίκο Καλογεράκη, Κωνσταντίνο Ρήγο, Jozef Frucek, Linda Kapetanea και άλλους.Ήταν μέλος της Hellenic Dance Company και έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με χορογράφους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από το 2007 έως και σήμερα συνεργάζεται με ερασιτεχνικές και επαγγελματικές σχολές χορού ως καθηγήτρια και χορογράφος στον σύγχρονο και hip hop χορό. Το 2019 ίδρυσε την δική της ομάδα χορού Αnima Libera .
Στην Ανώτερη Επαγγελματική & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη» Νικολέττας Μπακάλη διδάσκει σύγχρονο χορό-αυτοσχεδιασμό-χιπ χοπ/τζαζ στα φυτώρια και προεπαγγελματικά τμήματα και σύγχρονο χορό – ρεπερτόριο σύγχρονου χορού στα τμήματα της Ανωτέρας.
Καθηγήτρια Χορού
Γεννήθηκε στην Πάτρα και ασχολήθηκε με το μπαλέτο από την ηλικία των 7 ετών. Σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Νίκη Κονταξάκη” Νικολέττας Μπακάλη και το 2005 έλαβε το δίπλωμα καθηγήτριας χορού έπειτα από εξετάσεις ενώπιον επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το 2005 εργάζεται στη Σχολή Χορού Νικολέττας Μπακάλη διδάσκοντας κλασικό και μοντέρνο χορό στα ερασιτεχνικά τμήματα.
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων κλασικού, σύγχρονου και jazz σε Ελλάδα και εξωτερικό με καταξιωμένους καθηγητές όπως Maxim Antonichev, Jean-Lucien Massot, Christine Tanner, Χριστιάνα Στεφάνου, Μαρία Μηλιοπούλου, Stuart Waters, Christophe Jeannot, Odette Hughes, Μαριλένα Γραφάκος κ.α.
Έχει χορέψει πολλές κλασικές και σύγχρονες χορογραφίες σε Πάτρα, Αίγιο, Ζάκυνθο και Αθήνα όπως “Pas de quatre”, “Les Sylphides”, “Sleeping Beauty”, “La Bayadere”, “Giselle”, “η μικρή χορεύτρια του Degas”, “Divertimento”, Σουίτα Σκαλκώτα κ.α.
Το 2017 παρακολούθησε σεμινάριο Progressing Ballet Technique στο Λονδίνο με τη δημιουργό του συστήματος Marie Walton-Mahon, αποκτώντας την αντίστοιχη πιστοποίηση εκπαιδεύτριας του συστήματος, το οποίο και δίδαξε στη συνέχεια τόσο στη σχολή χορού Νικολέττας Μπακάλη όσο και σε άλλες σχολές σε μορφή σεμιναρίου.
Το 2019 ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το Pilates παρακολουθώντας το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων και Πιστοποίησης της BASI Pilates και έπειτα από τις απαιτούμενες εξετάσεις έλαβε το πτυχίο εκπαιδεύτριας της μεθόδου BASI Pilates, το οποίο και διδάσκει πλέον στη σχολή χορού Νικολέττας Μπακάλη.
Καθηγήτρια Χορού
Η Κυριακή Αγγελοπούλου φοίτησε από μικρή ηλικία στη Σχολή Χορού “Νίκη Κονταξάκη” Νικολέττας Μπακάλη. Ως αριστούχος απόφοιτος Λυκείου, κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων σε επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού, εισήχθη στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Νίκη Κονταξάκη” Νικολέττας Μπακάλη, όπου φοίτησε για 3 χρόνια. Αποφοίτησε το 2015 και κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού έλαβε Δίπλωμα Καθηγητή Χορού. Παράλληλα σπούδασε «Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών» στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε επίσης το 2015. Από το 2021 ως σήμερα φοιτεί στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Η Επιστήμη του Στρες και η Προαγωγή της Υγείας». Έχει υπάρξει υποψήφιος υπότροφος του Ι.Κ.Υ. επειδή επρώτευσε το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
Από το 2016 έως σήμερα εργάζεται στην Ερασιτεχνική και Ανώτερη Επαγγελματκή Σχολή Χορού “Νίκη Κονταξάκη” Νικολέττας Μπακάλη ως Καθηγήτρια Χορού. Παράλληλα, εργάστηκε σε ιδιωτικά σχολεία ως Καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού, παραδοσιακών χορών και μουσικοκινητικής αγωγής, αλλά και ως υπεύθυνη χορογράφος για τη διεξαγωγή παραστάσεων (εκπαίδευση και επίβλεψη άνω των 300 μαθητών) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Συμμετείχε σε παραστάσεις, όπως «Ο Κουρσάρος» (Φίλη της Mendora, Αλγερινή σκλάβα), «Harlequinade» (Φίλη της Κολομπίνας), «Chipollino» (Λουλούδια του παλατιού), «Οι ιστορίες της Βεατρίκης» (Λιβελούλα), «Η Χιονάτη, τα Λουλούδια και οι Νάνοι» (Λουλούδι), «Refraction». «Χαμένη αθωότητα / Οι ψυχές χορεύουν» στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών και στο Θέατρο Καλουτά. Ακόμα μετείχε σε φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων (Δίνη), το Athens Video Dance Project (Improvisation Lab), το Φιλανθρωπικό Χορευτικό Gala (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε) (Esmeralda), το Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού (Χοροί από τις Κυκλάδες) και το 2ο Φεστιβάλ Αιγαίου (Χοροί από τη Νάξο).
Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου, αυτοσχεδιασμού, SEEd, παραδοσιακών χορών και μουσικοκινητικής αγωγής με τους: Ballet Master του Royal Danish Ballet Jean – Lucien Massot, Ballet Master Λάμπρος Λάμπρου, Πρώτη χορεύτρια και καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου Μαρία Μηλιοπούλου, Χορευτή, χορογράφο και καθηγητή σύγχρονου χορού Στέφανο Μπίζα, Χορεύτρια, χορογράφο και καθηγήτρια σύγχρονου χορού Αθανασία Κανελλοπούλου, Καθηγητή χορού Χρήστο Ξυραφάκη, Χορεύτρια-δασκάλα κίνησης και βιωματικής ανατομίας Γεωργία Παίζη και Μουσικό-συνθέτη Θοδωρή Ζιάρκα, Δάσκαλο παραδοσιακών χορών Θεόδωρο Ανδρουλάκη, Δάσκαλο παραδοσιακών χορών Θεόδωρο Μανωλίκα και Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α. Τ.Ε.Φ.Α.Α. Νίτσα Μπουρνέλη.
Ακόμα, είναι κάτοχος του διπλώματος First Certficate in English (FCE) – University of Cambridge. Έχει φοιτήσει για 8 χρόνια στο Εθνικό Ωδείο παρακολουθώντας μαθήματα αρμονίου. Επίσης, έχει παρακολουθήσει για 3 χρόνια μαθήματα ζωγραφικής σε εργαστήρι ζωγραφικής. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει μαθήματα και έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και φεστιβάλ του Χορευτικού Ομίλου Φοιτητών επί 3 χρόνια. Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή της στο πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Ε.Κ.Π.Α. «Η Τέχνη της Αρχαίας Ελλάδας. Από την Κατάρρευση του Μυκηναϊκού Πολιτισμού έως το Τέλος του Ελληνιστικού Κόσμου» και στο Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Ε.Κ.Π.Α. «HTML 5 και Javascript: Τα Πρώτα Βήματα στο Web Development».